martes, 26 de enero de 2010

L’IES PROFESSOR BROCH I LLOP HA TORNAT A TRIOMFAR EN EL MPE







El Model Parlament Europeu de 2010 està en marxa. L’IES Professor Broch i Llop ha tornat a participar amb alumnes de primer de Batxillerat i, en aquesta ocasió, amb la col·laboració de les professores Merche Gracià i Teresa Mª Recatalà.

Els treballs de les alumnes, d’esquerra a dreta en la foto, Paula García Escrig, María Martín Pesudo i Alba Lázaro Ibáñez, de primer de Batxillerat van resultar escollides i les tres alumnes es van classificar per a participar com a delegades en la III Sessió Autonòmica de la Comunitat Valenciana del Model Parlament Europeu que es va celebrar a València el dies 13, 14 i 15 de gener de 2010.

Com a resultat d’aquesta participació, l’alumna María Martín Pesudo ha estat seleccionada per a la X Sessió Nacional del MEP que se celebrarà en San Lorenzo de l’Escorial i en les Corts de Madrid dels dies 19 al 22 de febrer de 2010.

Li desitgem molta sort a María Martín i agraïm a totes les alumnes la seua intensa participació en aquest programa. Enhorabona a totes!

lunes, 25 de enero de 2010

BROCH I HOSPITAL.REEPS


ALUMNES DE L’IES PROFESSOR BROCH I LLOP VISITEN L’HOSPITAL DE LA PLANA.

El passat 19 de gener alumnes de segon de Batxillerat de la modalitat de Ciències de la Natura i la Salut participaren en les Jornades que organitza l`Hospital de la Plana.

Loli Magro infermera responsable de la Unitat de Docència ens va guiar per les diferents unitats que vam visitar: laboratori de bioquímica, laboratori d’anatomia patològica, servei d’urgències, unitat de rehabilitació, quiròfans…

Els nostres alumnes també van poder conèixer el dia a dia d’una metge que està realitzant el MIR, una estudiant d’infermeria que està fent les pràctiques i de tots els professionals de les diferents unitats que molt amablement van atendre les nostres qüestions.

Moltes gràcies a tots i en especial a Loli Magro.